UA-143441409-1

Wouter Zuurbier

Na de sportopleiding ALO en de studie psychologie - arbeid en organisatie begeleidde Wouter, zelf eerder tienkamper in de atletiek, topsporters vanuit Topsportcentrum Amsterdam. 

Na diverse beleidsmatige functies bij NOC/NSF waar hij onder andere advies en trainingen gaf, werd hem duidelijk dat hij geen verandering maar ontwikkeling zocht. Hij volgde de opleiding tot biografisch coach en werkte als leadershiptrainer en top executive coach voor trainingsbureaus.  

Binnen SQUAREofLIFE geeft Wouter op een luchtige en humoristische wijze inhoud aan grote thema's, op zoek naar de juiste maat van parodoxen, metaforen en polariteiten in het leven. Zowel in het persoonlijke contact als met groepen creëert hij een vertrouwenssfeer waarbij oprechtheid voorop staat en dynamiek altijd aanwezig is. 

Zijn sportieve aard brengt jongeren tot ervaren CEO’s in beweging: ‘je moet het vooral gaan doen'. De vertaalslag die hij maakt van theorie naar praktijk maakt hem voor velen een inspirator. Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, kwetsbaar durven zijn en een standpunt kunnen innemen is doorslaggevend voor hem in samenwerkingsverbanden.
Scherp met woorden, bescheiden en gevoelig in feedback: Wouter is een opleider pur sang