UA-143441409-1

Susanne Kruys

Susanne volgde opleidingen tot biografisch coach en zingevingstherapeut en heeft zich geschoold in biografische storytelling. Daarnaast heeft zij cursussen gedaan op het gebied van energetisch werk. In het verleden was Susanne, met haar opleiding HTS mr. Koetsier, werkzaam in de confectie-industrie en heeft zij onder meer een eigen kledinglabel opgezet. Na haar scheiding en de opname van haar jongste dochter in de kinder- en jeugdpsychiatrie, heeft zij het roer radicaal om gegooid. Zij heeft haar hart gevolgd, van het werken met de uiterlijke naar het werken met de innerlijke mens. Daarin is zij zelf volledig tot bloei gekomen. Zij heeft ervaren dat het moed, vertrouwen en kwetsbaarheid vraagt om zichtbaar te worden in eigen kracht.

Dankzij haar achtergrond en hooggevoeligheid weet zij op een bijzondere wijze aan te sluiten bij clienten. Mede vanuit deze sensitiviteit komen beelden op die nieuwe inzichten bieden. Met haar innemendheid, brede kennis en pragmatisme vertaalt ze de beelden naar een praktische realiteit die ruimte en richting geeft.  

Susanne heeft het streven om het coachen via de biografische dialoog in de wereld te zetten. Vanuit haar persoonlijke en professionele ervaring in de zorg (ondermeer als voorzitter van de Centrale CliĆ«ntenraad van de Bascule) zet zij zich mede in voor 'rendemensgerichte' zorg waarbij de hele mens met zijn verhaal centraal staat.   

Lees meer over haar boek dat eind 2018 is verschenen!

De biografie als medicijn