UA-143441409-1

Sandra Maks

Sandra is opgeleid als logopediste en behandelde in het UMC Utrecht mensen met slik- en communicatieproblemen. Zij nam verscheidene initiatieven om vanuit een multidisciplinaire benadering te werken. Vervolgens werkte ze in Revalidatiecentrum Heliomare waar ze volwassenen met niet aangeboren hersenletsel begeleidde. Hun zoektocht om het leven weer zin te geven en een relatiecrisis rond haar 37ste, inspireerden haar om de logopedie te verlaten en zich verder toe te leggen op persoonlijke ontwikkeling. Zij volgde de  opleidingen tot zingevingstherapeut en tot biografisch coach. Daarnaast volgde zij cursussen op het gebied van focusing en energetisch werk.  Zij is voorzitter van het bestuur van de Beroepsorganisatie voor Biografiewerk.

Buiten zijn speelt voor haar een belangrijke rol. Het beleven van de ritmes en seizoenen in de natuur, de tuin en het water, is voor haar een inspiratie bron en een metafoor voor de schoonheid om vanuit je eigen natuur te leven. Ontspanning en plezier ervaren, en de taal van je lichaam te verstaan, zijn voor haar belangrijke ingangen.

Sandra heeft een rustgevende manier van luisteren en creeërt een veilige ruimte. Met haar hooggevoeligheid kan zij nauw aansluiten op wat cliënten voelen en innerlijk ervaren. Met open en eerlijke reflecties begeleidt zij hen bij het verdiepen van hun inzichten. Sandra is een krachtige, doortastende vrouw die zich bescheiden opstelt.