UA-143441409-1

Wij willen graag kennis met je maken

Het is onze passie mensen te begeleiden bij hun vragen en verlangen naar zinvol leven en werk. Dat doen wij door bewustwording van en betekenisgeving aan je levensverhaal, je biografie. De biografie als bron van persoonlijke ontwikkeling en zingeving. 

Wij geloven daarbij in de kracht van de samenwerking. Onze wegen hebben elkaar gevonden in een gezamenlijke missie: het coachen en opleiden aan de hand van SQUARE of LIFE en de biografische dialoog.  

Onze wijze van werken kenmerkt zich door een persoonlijke, zorgvuldige en ervaringsgerichte aanpak. Dat doen wij in het Pakhuis, een omgeving van rust en ruimte. Wij nemen de tijd voor jou en je verhaal.

VIERKANT ACHTER JEZELF

Susanne Kruys

Susanne is al vanaf jonge leeftijd gefascineerd door het mysterie van de mens en de grote vragen van het leven,een rode draad in haar biografie. Een belangrijk levensthema is zien en gezien worden, haar motto in haar werk is dan ook: ‘ieder mens wil werkelijk gezien worden’. Het is haar passie als coach om andere mensen in het licht te zetten en te laten verschijnen, individueel en binnen de groep. Met haar natuurlijk charisma weet zij mensen te inspireren en in beweging te brengen. Susanne is een ondernemer en het is voor haar een vanzelfsprekend uitgangspunt om samen met anderen nieuwe dingen in de wereld te zetten. Deze beide kanten vinden elkaar in vrouwelijk leiderschap, wat voor haar vooral het leiding geven is vanuit verbinding met je vrouw-zijn. lees meer over Susanne

Wouter Zuurbier

Wouter werkt van jongs af aan met en voor mensen. Op zijn 42-ste jaar besloot hij, na klachten aan zijn hart, voortaan alleen nog maar zijn hart te volgen. Denken en doen maken steeds meer plaats voor voelen en intuïtie.
Zijn levensthema is de paradox van de vrijheid. Vrijheid te zien als paradox levert verrassende inzichten op in werk en leven. Wouter is een man van de beelden: beelden in verhalen, archetypische beelden en filmbeelden. Dit heeft een verdieping gekregen sinds hij kunst heeft geïntegreerd in zijn werk. Zijn motto is dan ook dat in deze tijd vooral de kunst de zin van het leven in toegankelijke beelden uitdrukt. Wouter is de initiator achter de filosofie en werkwijze van SQUAREofLIFE.

Lees meer over Wouter

Sandra Maks

Sandra is van jongs af aan geïntrigeerd door de vraag, wat het leven eigenlijk is. Zelf- expressie is hierin voor haar een belangrijk levensthema. Vroeger dacht ze dat dat alleen ging over kunnen zeggen wat er in je leeft. Gaandeweg heeft zij ontdekt dat zelfexpressie veelomvattender is en erom gaat je wezenlijk uit te drukken op alle lagen van je leven. Het is een voortgaand proces waarin steeds weer kansen voor ontwikkeling liggen. Zij ziet het werken met de biografie als een vorm van eigentijdse spiritualiteit, een concrete manier om het persoonlijke leven te verbinden met een groter geheel. Haar streven daarbij is om samen met cliënten op zoek te gaan naar dat wat vervulling biedt en hoe je, steeds weer opnieuw, balans en harmonie kunt vinden.

Lees meer over Sandra

Neem contact met ons op

Square of Life biedt cursussen en coaching voor persoonlijke- en organisatie ontwikkeling. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

We zijn gehuisvest in ons eigen Pakhuis aan de Boslaan 42, een oase van rust en ruimte in het centrum van Bloemendaal. Goed bereikbaar met de trein of met de auto.